Returnari de produse

  Informatii despre comanda
  Informatii despre produs si motivul de returnare
  [recaptcha]

  Informatii despre retur

  Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul +40722530593 sau pe e-mail la adresa contact@cecinestpasunepoupee.com.

  Ai dreptul de a returna produsul în termen de 30 zile de la primirea acestuia. Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata in 72 de ore de la receptia produsului returnat si se achita prin transfer bancar, in baza informatiilor furnizate in formularul de retur de mai jos.

  Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client.

  Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele pentru a putea fi returnate:

  1. Produsele nu trebuie sa prezinte niciun fel de deteriorare, sa fie in cantitatea iniţială şi în ambalajul original.
  2. Produsele trebuie returnate in maxim 30 de zile de la data la care ati primit coletul.
   In cazul in care produsele se personalizeaza, fiind lucrate dupa dimensiunile si cerintele tale, shop.elliewhite.ro procedeaza conform articolului din legea Art. 10, lit. c, din OG 130/200 (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.