Termeni si conditii

1.Site-ul www.cecinestpasunepoupee.com si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SOCIAL PLUM SRL
2. Obligatiile SOCIAL PLUM SRL:
a. SOCIAL PLUM SRL își va utiliza cunostintele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care indeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în Comandă;
b. Informațiile prezentate pe site-ul SOCIAL PLUM SRL, au caracter informativ și pot fi modificate de către SOCIAL PLUM SRL, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;
c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor față de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. SOCIAL PLUM SRL are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificari pentru aceasta.
3. Responsabilități
SOCIAL PLUM SRL se obliga să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.
SOCIAL PLUM SRL se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat rapid cu care SOCIAL PLUM SRL colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.
SOCIAL PLUM SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către SOCIAL PLUM SRL a oricărei din obligatiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.
 SOCIAL PLUM SRL va fi raspunzator în cazul în care sub-contractantii și/sau partenerii săi de orice fel implicati în executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
SOCIAL PLUM SRL nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de catre producatori. SOCIAL PLUM SRL își rezerva dreptul sa completeze și sa modifice orice informatie de pe site fără notificare prealabila.
SOCIAL PLUM SRL nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afisate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă sau nu sunt disponibile.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, SOCIAL PLUM SRL își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, daca livrarea nu s-a efectuat incă.
SOCIAL PLUM SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.
Valoarea maximă a obligațiilor SOCIAL PLUM SRL fată de orice client în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Vânzător de la clientul respectiv.
Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisa, conform Codului Fiscal.
4. SOCIAL PLUM SRL va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
5. SOCIAL PLUM SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
6. SOCIAL PLUM SRL nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
7. Intreg continutul site-ului www.cecinestpasunepoupee.com este proprietatea a firmei SOCIAL PLUM SRL, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul SOCIAL PLUM SRL fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
8. Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul.
9. Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al SOCIAL PLUM SRL.
10. SOCIAL PLUM SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.
11. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.cecinestpasunepoupee.com, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
12. Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu SOCIAL PLUM SRL.
13. SOCIAL PLUM SRL nu este raspunzator de:
– daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.
– eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat SOCIAL PLUM SRL face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.
– eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa SOCIAL PLUM SRL;
– pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor SOCIAL PLUM SRL.
14. Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.